Slide
Slide

Домакините са осигурили и транспорт до ски пистите, както и детски кът за децата на работещите

Боровец. През зимните месеци вcичĸи мeчтaят зa eднo – планината. В днeшнo вpeмe oфиcът мoжe дa e нaвcяĸъдe и дa cъчeтaвa мeчти и oтгoвopнocти, а в условията на Соvіd-19 спoдeлeнитe paбoтни мecтa нaбpaxa по-голяма пoпyляpнocт ĸaтo aлтepнaтивa нa cтaндapтния oфиc.

Това дава възможност на туристите да реализират паралелно своята зимна ваканция и да отмятат своите професионални ангажименти, като не е необходимо това да става в хотелската стая. Вече има хотели, които са гъвкави не само с цените за настаняване, но и предлагат споделено работно пространство в комбинация с различен брой нощувки, изхранване, релакс зона с басейн и сауни, фитнес, транспорт до ски пистите, както и детски клуб за децата на родителите.

Сийка Кацарова, BUBSPA: От началото на пандемията работим отговорно и в синхрон с Министерството на туризма, вицепремиерът Марияна Николова стриктно следи работата на СПА центровете

Един от хотелите в планината, който предлага споделено работно пространство в конферентни зали до 8 (40 кв.м) и до 14 души (110 кв.м) с високоскоростен интернет и достъп до офис оборудване и материали е четиризвездният Радинас Уей, като са спазени всички противоепидемични мерки. Пакетната услуга се осъществява в партньорство с Borovets Coworking Space. Дневно цената за офиса е 39 лева, а пакетните цени за 3 и 5 дни са съответно 99 и 149 лева. Работното време е от 9 до 18 часа.

Дневното пакетно предложение за споделено работно място с настаняване, закуска, релакс зона с басейн и сауни, фитнес и транспорт до пистите излиза 79 лева.

Допълнително за вечеря се доплаща 15 лева. Настаняването с работно място за 3 дни е 229 лева, а за 5 дни – 359 лева. Домакините са включили в пакета топли напитки по време на работния ден, като по всяко време ползващите работните пространства могат да отскочат до релакс зоната и да се поглезят в закрития басейн, финландската сауна, арома сауната или в тепидариума.

Марияна Николова на проверка на ски зона Боровец: Празниците показаха, че бизнесът е дисциплиниран, няма данни за нарушения (снимки)

Цените включват застраховка и туристически данък, а направената резервация може да бъде отменена най-късно до 7 дни преди датата на настаняване, без неустойка. Тези, които са избрали Боровец за своята зимна ваканция, могат да резервират споделено работно място или пакет с допълнителните услуги на contacts@borovetswork.com или 0897 830 553.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията