Slide
Slide

През септември родните ни хотелите по Черноморието по традиция вкупом пуснаха атрактивни цени и отстъпки за записвания над 2 и 3 нощувки. Специална оферта за почивка в световната топдестинация Дубай сложи в малкия си джоб предложенията на редица наши хотели. Седемдневна почивка в реномиран хотел в Емирството на Изток излиза 350 евро, сочи една от last minute охертите на Charlino Travel.

Туроператорът включва в промоционалната си цена директни полети в двете посочи от София до Дубай, настаняване в хотел Атлантис, намиращ се на изкуствения остров под формата на палма, закуски и всички летищни такси. Компанията предлага персонализирани и висококласни пътувания. Тръгванията са на 8, 11, 15 и 18 септември. В цената са всички застраховки и багаж до 20 кг. Родната ни компания, която вече се е специализирала в посещенията до Дубай, е избрала топ локация до Бурж Халифа и безплатни целодневни шатъли до Дубай мол, Емирейтс мол и Аутлет мол.


Сред ТОП офертите на Charlino Travel от последните часове в профила в Инстаграм е и почивка в Мароко. Срещу седем нощувки със закуски и вечери желаещите да събират тен в Кралството от 9 до 16 октомври ще броят само по 435 евро на човек. Настаняването е в четиризвездни шикозни хотели – 3 нощувки в Маракеш и 4 в загадъчния Агадир. В цената отново е включен полета от София в двете посоки и летищните такси. Компанията включва в цената на своите клиенти медицински застраховки и багаж до 20 кг.

  • Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG
Сподели публикацията