Slide
Slide

София. Близо 4300 броя са генерираните кодове, чрез които участниците в кампанията на Министерството на туризма „Неочаквана ваканция“ имаха възможност да се възползват от инициативата за получаване на трета безплатна нощувка, при резервация и заплащане на две. Това заявиха от туристическото ведомство след запитване на информационна агенция BGtourism.BG за резултатите от кампанията. От там уточняват, че с един код може да се резервира и нощувка само за един човек, но може и за семейства и компании.

В периода от 01.04 до 31.05.2019 г. около 75 места за настаняване са се включили в инициативата. Те са от Албена, Банско, Баня, Белоградчик, Габрово, Главан, Гостун, В. Търново, Златни пясъци, Копривщица, Кранево, Обзор, остров Св. Анастасия, Пампорово, Поморие, Приморско, Разлог, Русе, Сандански, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, София, Стара Загора, Стройно, Чирпан и др.

Още по време на кампанията голяма част от партньорите заявяват желание да продължат този модел и извън обявения срок.

Тази инициатива на Министерство на туризма и цялата кампания „Неочаквана ваканция“ е насочена към българските граждани и насърчава вътрешния туризъм в крилата на сезоните, като цели удължаване на традиционните летен и зимен сезон.

Чрез кампанията всеки желаещ да пътува в страната бе поканен да посети сайта https://www.neochakvanavakancia.bg/, на който да се информира за местата за настаняване, участващи в кампанията, и да получи код, чрез който да заяви желанието си да се възползва от пакета “плащаш две нощувки – получаваш трета безплатно” в избраното място за настаняване.

През 2019 година кампанията „Неочаквана ваканция“ бе организирана за трети пореден път. Първата вълна беше през есента на 2017 година, втората – през пролетта на 2018 година. Отчитайки обстоятелството, че и трите кампании бяха успешни, а с всяка следваща, интересът на участниците нараства все повече, Министерството на туризма има готовност да продължи да стимулира вътрешния туризъм и чрез следващи издания.

Всяка следваща година механизмът на кампанията се оптимизира.

Време е да опитате късмета си и да спечелите една от 10-те ТОП награди за 10-годишнината на „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“

Сподели публикацията