Slide
Slide
Каварна. 10 интересни награди осигурява ваканционния комплекс „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“ по случай своята 10-годишнина. Играта започна днес и ще продължи до 9 юли.
Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица, които са навършили 18 години към момента на регистрация в играта.
Играта ще се проведе с публикация на официалната страница на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” във Facebook:
За да се регистрират в играта, участниците трябва да изпълнят следните правила:
1. Да последват официалната страница на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” във Facebook;
2. Да споделят в коментар, с кого биха прекарали лятната си почивка;
С регистрацията си в играта участниците приемат настоящите правила – Общи условия за участие в играта “10 години Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условията (правилата) за участие в играта и условията (правилата) за регистрация в играта.
Наградите, които очакват късметлиите са:
– 3 ваучера за 10% отстъпка на всички видове помещения за настаняване в “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”;
– 3 ваучера за 2 нощувки на база all inclusive в едноспален апартамент (2 възрастни и 2 деца – до 14 години) в “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”;
– 3 ваучера за безплатен достъп до аквапарка на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” (2 възрастни и 2 деца – до 14 години);
– 1 ваучер за 5 нощувки на база all inclusive в едноспален апартамент (2 възрастни и 2 деца – до 14 години) в “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”;
Всички видове ваучери се считат за валидни (могат да се използват от победителя) само след предварително направена заявка за използването на ваучера и писмено потвърдена резервация на имейл адрес: reservation@topolaskies.com.
Телефон за връзка с организатора: +359 887 619 254.
Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са изпълнили пълно и точно правилата за участие в играта и правилата за регистрация в играта в страницата на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” във Facebook.
Тегленето на наградите ще се проведе на 09.07.2019г., а печелившите участници ще бъдат обявени в същия ден на страницата на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” във Facebook.
Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочения от тях профил във Facebook. Пълните условия за играта на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” може да откриете в профила във фейсбук – ТУК! Време е да опитате късмета си!
Сподели публикацията