Slide
Slide

Слънчев ден. Разположен на самия морски бряг във великолепен естествен парк с редки дървесни видове, Балнео и СПА хотел Палас е оазис на  изисканост, комфорт и уют. Неговият особен стил и неповторима атмосфера ще направят Вашето посещение желано и незабравимо – за бизнес и за удоволствие , за релаксация и лечение.

На разположение на гостите на хотел „Палас“ е и огромен парк, впечатляващ с многообразие от растителни и дървесни видове. Насладете се на прохладна разходка сред тишината на природата, което все по-рядко се среща по нашето Черноморие.

Лековитата сила на минералната вода е прочута по целия свят, а тук в Балнео и СПА хотел „Палас“ тя е в изобилие. Хотелът използва максимално лековитите сили на минералната вода за своите лечебни и възстановителни процедури, а също така и за плувните еко басейни, като температурата при извора е 38 – 44 °C.

Уикендите са време за нас самите и за почивка. В идеалния случай искаме да откраднем поне няколко часа, в които да избягаме от всичко и всички – да прочистим съзнанието си и да презаредим батериите си. Един от начините да направим това е да се поглезим с качествени СПА и балнео процедури, терапии и всякакви удоволствия, които галят душата и тялото ни.

Кристиано Роналдо навлиза все по-сериозно и в туризма, откри свой ресторант в Bujairi Terrace в Рияд (снимки)

С площ от над 1400 кв.м на самия морски бряг, сертифицираният СПА център Виталити  е уникално място за красота и здраве, почивка и комфорт, спокойствие и пълен релакс, където ще попаднете в атмосфера на абсолютна хармония. Цялата гама от услуги на нашия СПА център е насочена към възстановяване на ресурсите на Вашето тяло, усещане за пълно отпускане и удовлетворение. При нас можете да се озовете в миналото и да се пренесете в бъдещето! А по пътя ще бъдете придружени от квалифициран екип от професионалисти, които ще Ви осигурят едно незабравимо изживяване.

Специализиран и индивидуален подход, модерни технологии и професионално оборудване, квалифицирани специалисти.

На Вашите услуги са Термална зона с 2 типа сауни, парна баня и хамам, които имат различна влажност и температурни режими, Акватоничен басейн, Солариум, Солна стая, Релакс зони, фитнес зала, ккто и Аква зона с 2 басейна / открит и закрит плувен басейн/ с минерална вода в периода до 15,05 и от 15,09 .

Ще се потопите в тайнствен и вълшебен свят, който ще Ви отвлече от ежедневието, ще премахне целия стрес, натрупан в суматохата на градския живот и ще излекува тялото Ви.

Варна очаква силен туристически сезон

Сертифицираният балнеолечебeн център към хотел Палас, оборудван със съвременна апаратура, предлага различни видове процедури на своите гости, които включват: електропроцедури, светлолечение и ултразвукова терапия, парафинолечение, кални апликации, инхалации с морска и минерална вода, различни видове вани и масажи (вибрационен, подводен и ръчен), ароматерапия (лечение с етерични масла), кислородотерапия (инхалации с въздух обогатен с кислород), кинезитерапия, калолечение, антистрес масажи, артротерапия, ароматерапия, таласотерапия и жеровитал — за забавяне и регулиране на процеса на стареене и предпазване от атеросклероза, както и разнообразни процедури за лице и тяло , които се извършват изцяло с  медицинска козметика.

Помислено е за комфорта и на най-малките ни гости. Детската площадка, разположена в централната част на к.к. Слънчев Ден, е любимо място за тях. Тук през летните месеци професионален екип от аниматори занимава децата през деня със забавни игри, а вечер организира детска дискотека.

Плажът на к.к. „Слънчев Ден“ е отличаван вече над 20 поредни години със сертификат „Син Флаг“. Той оценява плажовете по тяхното качество на морската вода, чистота, екологичност, безопасност, услуги и удобства за туристите, защита на природата, на брега и крайбрежната зона.

За една отпускаща и релаксираща почивка с разкошно СПА, външен и вътрешен басейн, здравословна храна и още и още – посетете петзвездният Балнео и СПА хотел Палас, Слънчев ден, Варна!

Балнео и СПА хотел Палас е член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Сподели публикацията