Slide
Slide
Slide
Slide

София. Германската премиум лукс марка кемпери MORELO за втора поредна година ще бъдат представени на изложението Camping & Caravaning Expo – от 12 до 14 май на паркинга на Метро София 1.

Всички фенове на луксозните превозни средства ще имат възможност да видят на живо два експоната от премиум марката MORELO. Това са моделите LOFT 87MB 2023 г., който ще пристигне на изложението директно от фабриката в Германия, както и PALACE Liner 2023 г. – един от флагманите на марката, който разполага дори и с гараж за лек автомобил.

MORELO е марка луксозни кемпeри, произведени в Германия – символ на страстта към пътешествия и независимост, осигурявайки 5-звезден комфорт и функционалност. Те са с модерен и стилен дизайн, много удобства и разбира се, високо качество на материалите и изработката. Всичко това ги прави едни от водещите в света.

MORELO LOFT 87MB и PALACE Liner ще видите на щанда на ексклузивния вносител за България Морело.бг на Camping & Caravaning Expo 2023 – от 12 до 14 май на паркинга на Метро София 1 на бул. Цариградско шосе.

Повече за Къмпинг и караванинг експо: https://expo.camping.bg/

Фейсбук събитието е тук: https://www.facebook.com/events/1589045861588703

Входът е свободен.

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

Сподели публикацията