Slide
Slide

Албена. В курорта Албена днес започна да функционира постоянен ваксинационен център. Във ваканционното селище е направена организация, която цели ваксинирането на 70% от служителите до 15 юни. В ход е вече имунизацията на работещите в комплекса. Днес ще приключи първият етап от ваксинирането на персонала в Албена. Над 100 души ще бъдат ваксинирани с втора игла. Предстои по график да продължи ваксинирането на целия персонал.

На служителите, които се очаква да бъдат назначени, ще им бъде предложена възможността да се ваксиринат в комплекса. Целта на курорта е да осигури безопасността за своите служители и на гостите на Албена. През миналата година нито един турист не се е разболял в курорта, съобщиха от комплекса. Във ваксинационния център в Албена ще може да бъдат ваксинирани и представители на туристическата индустрия от региона.

Румънски туристи хвалят Албена заради мерките за сигурност и чудесните условия за почивка

Прави се организация тази възможност да имат и туристите, които предстои да дойдат на почивка в Албена, а по време на престоя си е необходимо да получат втората си доза ваксина. Те ще могат да се ваксинират в комплекса, но при предварителна заявка. Имунизацията става с ваксини, които са на основата на РНК (Pfizer-BioNTech).

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията