Slide
Slide

Добрич. Първа копка за изграждането на хипермаркет “ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ“ ще направи кметът на Добрич Йордан Йорданов и Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”.

Церемонията ще се състои на 7 май 2020 г., четвъртък, от 14:15 ч. в град Добрич, бул. Околовръстен път Добротица, срещу Технополис.

Praktiker е специализирана верига хипермаркети “Направи си сам”, предлага над 50 000 артикула в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг.
Веригата Praktiker до момента управлява 12 хипермаркета.
През 2014 г. българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придобива целия бизнес на „Практикер” за България.

Очаквайте най-новите, най-актуалните, най-атрактивните предложения за ваканция в България през 2020 година.

Онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“ ще се проведе в сайта bgtourism.bg и във фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg на 8, 9 и 10 май 2020 г.

Участниците в първото издание ни дават самочувствието да предложим най-добрите оферти и дестинации за безопасна почивка в България!

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията