Slide
Slide

Равадиново. Над 1 милион души видяха рекламното видео на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново през последната седмица. От българския туристически атракцион отчетоха рекорда си по време на номинациите на престижните награди World Travel Awards, в които родният ни комплекс за пореден път се бори за голямата и престижна награда.

Припомняме Ви, че българската забележителност на Георги Тумпaлов вече достигна до авторитетното второ място, като при предишните си две участия бе в конкуренция с Айфеловата кула, Саграда ла фамилия, Бъкинганският дворец, Акропола, Колизеума и други световни богатства.

Тазгодишното издание тръгва силно за Замъка, който става все по-разпознаваем обект в цял свят, а рекламното му видео записа над 1 милион гледания само за няколко дни –  темповете на преглеждания на видеото в социалните мрежи се увеличват с всеки изминал час, споделят от комплекса за Bgtourism.bg.
Вижте и Вие видеото ТУК, а при първа възможност лично се насладете на прекрасната забележителност, която през пролетта и лятото разкрива красотата на впечатляващите си градини и уникална архитектура.

Видеото вече може да гледате и в YouTube канала на Bgtourism.bg

Българският туристически обект очаква подкрепата на сънародниците си по пътя към големия туристически Оскар в престижния конкурс ТУК.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията