Slide
Slide

София. На всички дами, по случай празника 8-ми март, ТЕЗ ТУР предлага допълнителна отстъпка от 50 евро за нови резервации, направени до 7 март – неделя, за най-търсените и популярни хотели в Хургада, обяви туроператорът. Той  посочи, че в началото на март

Египет е най-търсената дестинация

Чартърът до Хургада стартира на 20.03 с ударни промоционални предложения за първите две дати (20.03 и 27.03). Пакетните цени започват от 733 лева на човек в двойна стая за 5* хотел с аквапарк на пансион ALL INCLUSIVE. Задължителните PCR тестове за влизане в страната се предлагат със специална отстъпка, като за отбрани хотели са дори включени в цената.

Тез Тур България обяви плановете си за 2021 г., изпраща клиентите си до едни от най-красивите и желани места в Европа и Африка

„Египет е предпочитана дестинация от българските туристи, защото предлага много слънце в пролетните месеци с температури на въздуха до 30-35 градуса, прекрасни пясъчни плажове, богатство на древни архитектурни паметници, красиви коралови рифове и пъстър подводен живот. Всичко това само на 3 часа полет от София!“, коментират от ТЕЗ ТУР за Bgtourism.bg

Изключително актуална в момента е и програмата на ТЕЗ ТУР за романтичния гръцки остров Санторини с чартърни полети на 30.04, 03.05 и 06.05 за 3 нощувки. Пакетите стартират от 630 лв на човек в двойна стая със закуска, като цената включва и стойността на PCR теста необходим за влизане в Гърция.

Междувременно, през март, се ускоряват резервациите по ранни записвания за чартърната програма на ТЕЗ ТУР за Турция. Последните промоции преди откриването на сезона в южната ни съседка, привличат с атрактивни цени за бутикови затворени комплекси на брега на морето в живописните курорти на Анталия.

Анталия е едно от любимите места за българите в Турция

Луксът, безкомпромисното обслужване, разнообразната кухня на Ultra All Inclusive и красивата природа успяват да впечатлят дори най-претенциозните туристи. Първият полет от София е планиран на 30 април, като веригата продължава без прекъсване до края на октомври, включително с полети от Варна.

Кои дестинации в началото на март резервират българските туристи и кои са едни от най-атрактивните предложения на туроператори в София, Варна, Пловдив, Бургас и Стара Загора – утре (6 март) в Bgtourism.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията