Slide
Slide

В ход са вече снимките на третия сезон на тв сериала All Inclusive, за който вече Bgtourism.bg Ви информира, че се снима в курортното ни градче Банско. Местният бит, култура и фолклор ще бъдат преплетени в предстоящите серии.

Банско. Семействата Сиромашки и Чобанови отново са тръгнали на почивка. И този път ще бъде весело, но ще има и премеждия, които ще ги завъртат в комични събития около тяхната почивка.

Този сезон новият главен герои е Банско. Това е мисията от създаване на сериала All Inclusive – първият сезон бе в Царево, вторият във Велинград, третият ни доведе в Банско. Идеята е да преоткрием България. В тези пандемични времена има какво да видим в България, това е цялата мисия на сериала. Щастлив съм, че се развива и се приема добре от аудиторията. Амбицията ни е да покажем красотата на Банско, фолклора и историята на този град. Да преоткрием и покажем по нов начин България„, заяви в сутрешния блок на Нова тв Краси Ванков.

Краси Ванков

Основната тема ще бъде дълбоката ни връзка с българския фолклор, родните обичаи и традиции. Темата през фолклора и обичаите минават и през нови герои, нови интересни персонажи, споделиха от екипа.

В Банско започват снимките на третия сезон на българския тв сериал All Inclusive

Третият сезон се реализира със сериозното съдействие на Министерството на туризма.

„Рекламирането на България като 4-сезонна дестинация е основен приоритет в политиката ни“, заяви вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията