Slide
Slide

Москва. Руският туроператор Солвекс започва ваксинационни турове до България от 8 ноември 2021 г., научи Bgtourism.bg от генералния директор на компанията Димитър Цонев.

Димитър Цонев в кабинета си в Москва, снимка Руслан Йорданов

В тридневното посещение е включено безплатно поставяне на ваксина срещу коронавирус Johnson&Johnson.

Ваксината Янсен е еднократна, а туристите ще получат сертификат за ваксинация с QR код.

Здравният тур включва обзорна екскурзия из София, посещение на храм-паметника „Св. Александър Невски“, ротондата „Св. Георги“ и руски църкви. За ваксинационния тур руските туристи ще заплащат между 350 и 400 евро на руски турист. В цената са включени самолетните билети Москва-София-Москва, настаняване и организация относно имунизацията. Компанията е публикувала офертата на своята страница ТУК с допълнителна информация ТУК -(Памятка для туриста о вакцине Johnson&Johnson).

У нас руските туристи могат да бъдат ваксинирани и с ваксина на Пфайзер-Бионтех, но трябва да останат в България 21 дни или да се върнат в София за втората доза.

Цонев обяви, че компанията е готова да организира ваксинационни турове на български туристи до Русия за поставяне на Спутник V, когато има разрешение за това.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията