Slide
Slide

Албена. В курорта „Албена“, който беше един от пионерите у нас при въвеждането на пост-ковид програми, разработиха програма и за лекари, които също имат необходимост от здраве за себе си.

Медика Албена

Причината е, че все по-често се срещат лекари, свикнали да живеят с хроничната болка. Свикнали, като единствено решение за дълго отлагана необходима рехабилитация за тях самите поради непрекъснато и голямо натоварване, в името на това да помогнат на повече пациенти.

Медицинска програма за рехабилитация след COVID

За да бъдат хората здрави, лекарите също трябва да са здрави и да работят с желание и без болка, споделят от комплекса. Така е възникнала и идеята Медика Албена да разработи програма специално за тези медицински специалисти, които ежедневно изпитват натоварване, което може да бъде облекчено с правилната рехабилитация.

Програмата е показана за преодоляване на вредните последици върху отделни сегменти или целия опорно-двигателен апарат при хора, подложени ежедневно на статично натоварване при определена работна поза.

Нова година във Фламинго Гранд в Албена

Причиняват се спонтанни болки в покой, а също така и болки при леко до средно тежко натоварване; изтръпване на крайници и спастичност трети или четвърти стадий; намалена ставна подвижност или контрактури; трудно извършване дори на най-елементарните движения, необходими за нормалния ежедневен живот.

Специализирана болница за рехабилитация „Медика Албена“ – прием по РЗОК, по НОИ и частен прием

Много често такива оплаквания имат лекарите. Това е причината от Албена да излязат с иновативното предложение да предложат 10-дневна лечебна програма, с идеята тя периодично да се повтаря през 6–8 месеца, както и през определен интервал от време да се провеждат краткотрайни, поддържащи сесии в края на седмиците.

Програмата включва:

  • Лекарска консултация
  • Индивидуална аналитична или коригираща ЛФК
  • Частична кална апликация
  • Частичен лечебен масаж със спец. крем
  • Вихрова вана с луга
  • Електролечение с интерферентен ток
  • Подводна групова ЛФК

Цена – 589.00 лв


Закупуването на програма става след предварителна резервация на тел. + 359 700 12 110. Не се изисква предплащане, цялостното заплащане на програмата става на място на рецепцията на Медика Албена

Нова година в Маритим Парадайз блу в Албена

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията