Slide
Slide

София – Wizz Air представи днес WIZZ RIDE, нова платформа за резервации на таксита и частни трансфери, интегрирана в съществуващото мобилно приложение на компанията. Платформата е разработена в партньорство с водещия B2B доставчик на транспортни услуги и коли под наем CarTrawler. WIZZ RIDE ще предлага на потребителите широка гама от възможности за транспорт, правейки планирането на пътуване по-ефективно и лесно със своите персонализирани решения за нуждите на всеки клиент.

Филипа Ганова: От пазара на имоти за краткосрочно отдаване под наем са отпаднали около 50% от апартаментите

Използвайки първия в индустрията мобилен софтуер за наземна мобилност на CarTrawler, WIZZ RIDE дава възможност на своите потребители да планират бързо и удобно своето пътуване, независимо дали то е сега, или предстои в по-далечно бъдеще. Като събира на едно място опциите за придвижване до желаната точка, WIZZ RIDE цели да опрости максимално пътуванията. Така потребителите ще трябва да посетят само едно място – WIZZ RIDE, където могат да планират и резервират цялото си придвижване от вкъщи до мечтаната дестинация и мястото си за настаняване там.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията