Slide
Slide

Гриндавик. Ракета №1 на България Григор Димитров винаги е показвал, че има отличен вкус. Той винаги е облечен добре, а до него винаги има добре изглеждаща половинка. Любимецът на България, който неведнъж ни е радвал на корта, винаги е показвал, че има и добър вкус към местата за почивка, където релаксира. След края на тенис сезона, в който той успя отново да възвърне формата си и да намери място сред тенисистите от ТОП 20, Григор избра да почива не къде да е, а в един от най-хубавите и предпочитани СПА комплекси на планетата – The Retreat at Blue Lagoon Iceland до Гриндавик, Исландия.

Според Трипадвайзър Исландия има ръст от близо 700% на туристи, които желаят да посетят страната за СПА почивка. Гришо показа на своите почитатели къде се намира чрез своя профил в Инстаграм, както и снимки от стаята си.

Сийка Кацарова: „Велинград е конкурентна медикъл и СПА дестинация“

BGtourism.BG припомня, че любимо място за гостите на Исландия е именно Синята Лагуна, която се намира в обширно поле от лава на повече от 800 години в сърцето на полустрров Рейкянес – геопарк под закрилата на ЮНЕСКО. Намира се само на 20 минути от международното летище Кефлавик и 50 минути от Рейкявик. През 2017 и 2018 година бе посетена от по милион и половина туристи.

Пейзажът е като магнит за всички гости – черни вулканични скали обкръжават естествено топлите води, които са във флуоресцентен нюанс на синьото, който изглежда абсолютно нереален.

Светът ще отбележи на 9 ноември Деня на водния фитнес за седми път! Ето кога и къде в България ще стане това!

Парата, която се вдига от водата, засилва допълнително това усещане, а температурата на водата е перфектните 40 градуса по Целзий. През зимните месеци е най-впечатляващо.

Солните стаи в СПА центровете помагат за здравето

Сподели публикацията