Slide
Slide
Slide
Slide

Чепеларе. Мото шоу „Ride on“ вдигна адреналина на чепеларци и гостите на града. В началото на юли красивото планинско градче, намиращо се в сърцето на Родопите, посрещна с гайди десетки впечатляващи мотори.

Събитието, което е кръстено на песен на AC/DC, бе планирано да се проведе преди година, но Ковид-19 го отложи.

Днес проявата вече е част от календара на местната община и на мото-клуб Hareley Owners Group (H.O.G.) Chapter Sofia.

Инициативата има и благотворителен характер. Членовете на клуба ще осигурят средства за закупуване на оборудване на детска прощадка, като те вече подпомогнаха и ремонт на една от църквите в Чепеларе.

На 3 юли площад „Олимпийски“ бе арена на уникално дефиле на маркови мотори, които впечатлиха малки и големи. Кметът на града Боран Хаджиев поздрави участниците в събитието и посочи, че амбицията на общината е фестивалът да се превърне в традиционна проява.

На сцената местната спортна легенда – Радо Янков, подари на гостите своя фланелка, а групите Конкурент и Bendida вдигнаха градуса на настроението.

Водещ на събиитето бе Искрен Пецов, който зарадва публиката и със своите емблематични песни. За уникалната атмосфера помогнаха самодеен и гайдарски състав при НЧ „Светлина 2011“ с. Зорница и певици от ЦПЛР – ОДК Чепеларе.

Рокерите вдигнаха и чудесен купон в Пампорово, а след събитието бяха категорични, че това е едно от най-красивите места в България и с нетърпение очакват отново да се завърнат.

 

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията