Slide
Slide
София. Представители на водещи израелски медии ще посетят България следващата седмица по покана на Министерство на туризма. Журналистите ще се запознаят със завладяващата красота на българското Черноморие и природните дадености на страната, а така също и с актуалните мерки, които България е въвела с цел безопасна и сигурна почивка през сезон Лято 2021.
Като атракция за журналистите сa подготвени спа процедури, голф урок, джип сафари, дегустации на фермерски продукти, плаване с катамаран от Созопол до Несебър и много други вълнуващи за туристите преживявания.
От Министерството на туризма обявиха рекламната си кампания на пазар Израел.
Гражданите на тази държава имат възможност да осъществяват пътуванията до страната ни с цел почивка и отдих. Те търсят атрактивни и най-вече изгодни оферти, балнеолечение, съчетано с почивка на море или ски ваканция, обиколни турове с цел запознаване с културните традиции и посещение на дестинации, свързани със спомени за еврейската история и култура.
Средната продължителност на пътуванията на израелски граждани започва от поне 7 нощувки. Отсядат само във висококатегорийни, луксозни хотели /4 и 5/. От особено значение е разнообразието и качеството на предлаганата храна.
Комуникационният микс за кампанията на пазар Израел включва реклама в различни медийни канали, сред които:
* Реклама в онлайн медии като – “Ynetnews”, “Mako”,”Globes”;
* Реклама във Facebook;
* Активна комуникация с туристическия сектор в Израел;
* Уебинар;
* Инфлуенс маркетинг;
* Изработване на рекламно-информационни материали;
* Организиране на събитието “Ден на България”;
* Организиране на журналистическите турове.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията