Часове до старта на Euronews Bulgaria, медията ще има специализирано предаване за туризъм
Часове до старта на Euronews Bulgaria, медията ще има специализирано предаване за туризъм
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Броени часове остават до дългоочаквания старт на Euronews Bulgaria. Медията представя своя екип, а част от него е любимо и добре познато лице от малкия екран, което е спечелило доверието и вниманието на професионалистите в бранша и на хората, които обичат да пътуват. Да, това е Живко Константинов. Той ще е водещ на предаването “Ела в” на Euronews Bulgaria и ще отвежда зрителите до най-интересните, красивите и желани места.
Живко Константинов обожава да пътува и да колекционира приключения от целия свят. Навъртял е километраж по земя, въздух и вода до едни от най-далечните и екзотични места на планетата. Четири пъти се е докосвал до ледения континент Антарктида.
Срещал се е отблизо с най-големите гущери на Земята – комодските варани. Надниквал е в тайнствата на Индия. Минавал е с лодка под водопадите Игуасу в Южна Америка. Скачал е с парашут, бънджи, летял е с парапланер, водил е кучешки впряг и се е спускал в дълбоки пещери.
Завършил е бакалавърска степен по “Философия” и магистърски степени по “Психология” и “Журналистика” в Софийския университет.
12-годишен опит в телевизионната журналистика е натрупал като репортер в “Новините” на NOVA и редактор на „Преди обед“ в bTV.
Euronews Bulgaria започва на 05.05 от 07:00 часа. Главен редактор на медията е друго утвърдено име в българската журналистика, което през годините е доказало своята етика към високите стандарти на журналистиката и е спечелило доверието на българската публика – това е Марина Стоименова. Запознайте се с всички лица на Euronews Bulgaria ТУК! На добър час, колеги!
Марина Стоименова
Сподели публикацията