Slide
Slide
София. Броени часове остават до дългоочаквания старт на Euronews Bulgaria. Медията представя своя екип, а част от него е любимо и добре познато лице от малкия екран, което е спечелило доверието и вниманието на професионалистите в бранша и на хората, които обичат да пътуват. Да, това е Живко Константинов. Той ще е водещ на предаването “Ела в” на Euronews Bulgaria и ще отвежда зрителите до най-интересните, красивите и желани места.
Живко Константинов обожава да пътува и да колекционира приключения от целия свят. Навъртял е километраж по земя, въздух и вода до едни от най-далечните и екзотични места на планетата. Четири пъти се е докосвал до ледения континент Антарктида.
Срещал се е отблизо с най-големите гущери на Земята – комодските варани. Надниквал е в тайнствата на Индия. Минавал е с лодка под водопадите Игуасу в Южна Америка. Скачал е с парашут, бънджи, летял е с парапланер, водил е кучешки впряг и се е спускал в дълбоки пещери.
Завършил е бакалавърска степен по “Философия” и магистърски степени по “Психология” и “Журналистика” в Софийския университет.
12-годишен опит в телевизионната журналистика е натрупал като репортер в “Новините” на NOVA и редактор на „Преди обед“ в bTV.
Euronews Bulgaria започва на 05.05 от 07:00 часа. Главен редактор на медията е друго утвърдено име в българската журналистика, което през годините е доказало своята етика към високите стандарти на журналистиката и е спечелило доверието на българската публика – това е Марина Стоименова. Запознайте се с всички лица на Euronews Bulgaria ТУК! На добър час, колеги!
Марина Стоименова
Сподели публикацията