Slide
Slide

София. След последната рекордна печалба на стойност 1 247 177 лева, на залог от 0,50 лв. в сайта на efbet.com, привържениците на онлайн забавленията от цяла България станаха свидели на друга още по-висока печалба на стойност 1 347 514 лв.

Поредната рекордно високата печалба се случи на 30 април в навечерието на Вeликден и зарадва клиент на хазартния оператор efbet с грандиозната сума от 1 347 514 лв.  Играчът е спечелил т.н. Card Jackpot, чиято стойност към момента отново прогресира с бързи темпове.

Залогът, с който е покорена рекордната печалба, е 0.80 лв., а играта, на която е играл късметлията е популярната и известна на всички запалени по игрите „40 Super Hot“.

С тази печалба клиентът на efbet определено си спечели титлата „най-новият милионер в България“!

Букмейкърът обяви голямата печалба със следните думи в социалните мрежи: „Рекордна печалба падна в казино секцията на efbet.com и направи късметлията най-новият милионер в България. Тръпката е навсякъде!”

Имената и други данни на печелившия не се оповестяват, защото efbet защитава личните данни и спазва Закона за хазарта.

*Рекламна публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията