Slide
Slide

Вроцлав/Бон. Куротът „Албена“ представя своите актуални предложения за предстоящия туристически сезон в Полша и Германия. Международното туристическо изложение МТТ във Вроцлав се завръща след двегодишна пауза заради световната пандемия. България е страна партньор на изложението от 4 до 6 март.

Още в първия ден много посетители, които планират своите ваканции през следващите месеци, както и професионалисти (туроператори и туристически агенти), проявяват сериозен интерес към предложенията за почивка у нас.

„Полските туристи традиционно обичат да почиват в Албена. Във Вроцлав искаме да достигнем до повече местни жители, които планират своята ваканция в България. Сред най-търсените ваканции са семейните, но и много младежи питат за хубавия плаж в курорта“, заяви Драгомир Ивановски – началник отдел „Продажби“ към „Албена Тур“.

Великденски празници в Албена

Изложението се провежда в Tarczyński Arena – това е новото име на стадион Вроцлав. Тридневният форум включва богата съпътстваща програма.

От 4 до 6 март в германския град Бон се провежда Maritim Touristik Ideenmarkt. Събитието се провежда под мотото „Накрая отново да го преживеем заедно – да се насладим – да обменим – да се информираме“.

Близо 400 гости, включително мениджъри на близо 40 хотела с бранда Maritim от Германия и чужбина, се включват в тридневния форум, за да споделят своя опит, да обменят нови идеи за атрактивни групови пътувания. Припомняме Ви, че от лятото на 2019 година Албена има в своето богато портфолио с места за настаняване и  5-звезден хотел, който е част от престижната верига Маритим. Велина Гюмова-Георгиева – Старши мениджър „Пробажби“ и Владимир Георгиев – Мениджър на хотел Маритим Парадайз Блу ще представят пред публиката новостите на хотела за Сезон ‘2022.

Сподели публикацията