Slide
Slide

София. Wizz Air обяви 20% отстъпка за топ летни дестинации. Промоцията е валидна от 00:00 ч. на 4 март 2021 г. до 23:59 ч. на 5 март 2021 г. централноевропейско време (CET). Пътуванията трябва да се осъществят в периода от 1 април до 31 октомври 2021 г. Отстъпката днес и утре може да бъде съчетана с 20% намаление на цената на WIZZ Flex.

От авиокомпанията посочват, че традиционно най-предпочитаните летни дестинации са морските, а Wizz Air има неустоими плажни оферти в мрежата си.

„Хванете страхотен тен на бреговете на Миконос, Малта или Бари или пък съчетайте морето с разглеждането на забележителности, посещавайки едни от архитектурните съкровища на Европа като Лисабон и Валенсия“, препоръчват от авиокомпанията.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията