Slide
Slide

Хургада. Между 21 и 25 градуса достига температурата на въздуха в Египет тази седмица. Едни от първите български туристи за тази година вече се наслаждават на прекрасно слънчево време, разнообразни програми, потопени в хилядолетната история на тази приказна дестинация. Организатор на тяхното пътуване е един от водещите туроператори „Абакс“.

До момента групата е посетила Луксор, храмът на Хатшепсут и Сафари в пустинята Сахара.

Най-малкият български турист е едва на 5 месеца,

но вече смело опознава света.

Пътешествениците са придружени и от най-опитните екскурзоводи

за дестинацията като Стефан Богданов, Екатерина Запрянова, Валентина и Валери Иванови, Сергей Нейков, Николай Станчев и Стоян Мирчев, всичките с дългогодишен опит и хиляди доволни клиенти.

Програмите за Египет тепърва започват, като цените са от 599 лева, а пътуванията са всяка седмица. Наскоро туроператорът обяви, че пуска втори полет по програма „Перлите на Египет- Кайро и Хургада“ за дати от 3 април до 8 май – всяка събота, от София, като с това

полетите за Великденските празници на туроператора „Абакс“ стават общо 8.

Програмите са изключително разнообразни и съобразени изцяло с предпочитанията на клиентите, като има възможност за All Inclusive почивка в Хургада или Шарм ел Шейх, програма с посещение и нощувка в Кайро (за всички, които стъпват в Египет за първи път), както и круизи по Нил, само и единствено за истинските пътешественици. Полетите са от София и Варна, а следващата дата е още тази седмица – на 7 март.

В цената освен самолетни билети, трансфер и нощувки в утвърдени хотели, влизат и две застраховки, както и 50% намаление за PCR тестове.

Разгледайте предложенията на „Абакс“ за Египет.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията