Ралф Шилер
Slide
Slide

Мюнхен. Германският туроператор FTI обяви амбициозни планове за това лято, тъй като има за цел да спечели от повторното отваряне на туризма в големите средиземноморски дестинации като Гърция, Испания и Турция, съобщи fvw. Освен това FTI следва тенденцията към по-гъвкаво ценообразуване. Търсенето сега остава ниско, но базираната в Мюнхен група се надява на повишаване на резервациите след Великден, след като перспективите за пътуване за летния сезон станат по-ясни и ваксините Covid-19 са много по-широко разпространени.

„Глобалното начало на ваксинацията срещу коронавируса ни дава голяма надежда, че нашите гости отново ще имат значително по-безопасни възможности за пътуване през идния летен сезон“, каза Ралф Шилер – управляващ директор на FTI Group.

Разширено хотелско портфолио

Представяйки програмата за Лято ‘2021, Шилер описа портфолиото от ваканционни оферти в 120 страни по света като „напълно резервируеми“. Хотелската програма дори е разширена в няколко дестинации, включително Гърция (+ 20%) и Майорка, както и България и Тунис.

Хотелите на RIU в България с голяма екстра за семейства с две деца до 12 г. за Лято ‘2021! Въвеждат и безплатна анулация до деня на пристигане

Пълни чартърни полети с Holiday Europe FTI ще предложи мащабна полетна програма в сътрудничество с утвърдени партньори като Aegean Airlines, Condor, Corendon, Lufthansa и Sun Express за лятото на 2021 година. Освен това обаче групата отново ще изпълнява обширна чартърна програма в сътрудничество с българския превозвач Holiday Europe.

Ще има 53 ексклузивни полета на седмица от Дюселдорф, Франкфурт, Лайпциг/Хале и Мюнхен до редица дестинации. Те ще включват Родос, Кос и Корфу в Гърция, Хургада, Марса Алам и Шарм Ел Шейх в Египет, както и Майорка, Ламеция Терме в Южна Италия, Фуертевентура и Агадир.

FTI предлага на клиентите си възможност за анулиране в последния момент или презаверяване на почивки до 31 октомври 2021 г. Този пакет „Flex-Plus-Tarif“, струващ 3% от цената на почивката (и най-много 300 евро), дава възможност на туристите да отменят почивка до 15 дни преди отпътуване с пълно възстановяване (без разходите за тарифите) или да резервират безплатно.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията