Slide
Slide

Албена. Стотици деца от цялата страна преминаха през Junior Camp Бригантина в к.к. Албена през месеците юни и юли. Повечето от тях се насладиха на почивката, благодарение на Националната програма “Отново Заедно”.

За забавното и безпроблемно летуване се погрижиха от “Джуниър Турс”, които предоставиха за пореден път ексклузивни пакети с много изненади. Една от тях беше посещението на един от най-популярните рап изпълнители – Секта, който е само на 24 години, а вече е печелил 2 пъти титлата “Рапър на годината”. Друга изненада беше финалистът от “България търси талант” – Алекс Костов, който е еквилибрист и акробат и често е определян като най-голямата гордост на небезизвестния Енчо Кирязов.

Организират полети с балон над Албена (снимки)

За да не се разчита само на специалните изненади и за да е пълно преживяването, на разположение на учениците през цялото време са 4 гид-аниматори и един координатор – Слави Михов, който отговаря за безпроблемното протичане на лагера. Гид-аниматорите са с децата през цялото време и им организират много забавления на плажа, който разполага с шатри. На територията на комплекс “Бригантина” забавленията също не спират – там може да се насладите на мултифункционално игрище, басейн с пързалка и беседки, сцена, кът здраве и още много неща, които да направят преживяването още по-неповторимо.

„Албена“ отбелязва 53-я си рожден ден с безплатен концерт на Любо Киров

Гид-аниматорите организират не само дискотеки, а и най-различни тематични дни и партита като: пиратски ден с търсене на съкровище на плажа, цветно парти със специален – безвреден цветен прах, сапунени работилници, викторини, игри на волята за деца, вечерни мероприятия като “Мис и Мистър Джуниър”, филмови вечери, вечер на таланта и още много други забавления.

Но какво е летен лагер без аквапарк? Неизменна част от лагерите на “Джуниър Турс” е и посещение на един от най-красивите аквапаркове в Европа, а именно този в к.к. Албена.

Съчетанието на безброй забавления, свежият горски въздух от резерват „Балтата“, чистите и безкрайни плажове на Албена и здравословната храна превръщат Junior Camp Бригантина в едно от най-добрите места за осъществяване на детски лагер или семейна почивка. Затова не се колебайте и грабвайте куфарите! А до тогава може да се включите в специален Giveaway, в който може да спечелите семейна почивка за 2 възрастни и 2 деца за 3 нощувки във финландска къщичка с климатик – 4 дена с плаж, пълен храноден и ползване на басейн. Как да участвате и пълните условия на играта – ВИЖТЕ ТУК!

Сподели публикацията