Част от аквапарка в "Престиж Хотели и Аквапарк"
Slide
Slide

Зелената прохлада на приказно красивия природен парк е на минути от плажа и лазурните вълни. Както и от топъл минерален извор, вливащ се в морето

Кристиан ИВАНОВ
Златни пясъци. Как би изглеждал перфектният морски ден, ако можехте в него да изживеете всичко, за което винаги сте мечтали? „Престиж Хотели и Аквапарк“ в Златни пясъци го предлага на своите гости. И ги изненадва с нещо повече.
Събуждането идва със свежестта на сутрешния бриз, чашата ароматно кафе и в компанията на прелитащи в небето бели чайки. След това за гостите на „Престиж Хотели и Аквапарк“ остава само приятната емоция сами да наредят пъзела на своя идеален морски ден и да му се насладят изцяло. Възможностите за това са безброй.
Модерният аквапарк бързо става любимо място на децата. Разполага с три открити и две закрити водни пързалки. Има отделна секция за плуване, пиратски кораб, четири фонтана.

Мигове от лято 2022 в „Престиж Хотели и Аквапарк“

„Нашият стремеж е всеки един от семейството на нашите гости да се чувства специален по време на целия си престой при нас.“ Това казва за Вgtourism.bg Андреана Станева, мениджър „Продажби“ в „Престиж Хотели и Аквапарк“. И допълва: „С много любов и грижи се опитваме да радваме децата. За тях разкриваме цял един свят от забавления.“

А атракциите в аквапарка си имат и имена. Пързалките са „Зайче“, „Слонче“, „Октопод „, „Дъга“.  Фонтаните са  „Гъба“, „Скарида“, както и две „Делфинчета.“
За най-малките гости на комплекса се грижи професионален екип от аниматори, които се превръщат в първи приятели на малчуганите за цялата ваканция. Защото забавленията за тях далеч не са само в аквапарка. Веселбите продължават през целия ден, както и вечерта, в обширни и добре обезопасени зони за игри. Тенис на маса, билярд, батути, басейни с топки и дори стрийт фитнес изкушават най-малките. Възрастните със сигурност няма да скучаят докато децата им преживяват своите незабравими мигове.

В лоби бара и на бара около басейна се предлагат кафе и други топли напитки. Както и сокове, сода, минерална вода, кафе, чай, бира, вино, местен алкохол, коктейли. Гостите на „Престиж Хотели и Аквапарк“ могат да се насладят и на атрактивна СПА зона.

Центърът за релакс разполага с вътрешен отопляем басейн, сауна, джакузи, масажи, турска баня, солна стая, парна баня, фитнес център.
И понеже от всичко това доста се огладнява, за качествената храна се грижи истинска армия от супер професионални готвачи, сервитьори, бармани, помощен персонал.

Храната в „Престиж Хотели и Аквапарк“ е произведение на изкуството

Всеки ден Ол инкулзив ресторанта предлага невероятно вкусни ястия, които задоволяват и най-претенциозния вкус. Веднъж седмично се организира средиземноморска вечер, традиционна българска вечер с шоу програма на живо, ориенталска вечер, барбекю вечер. Ол инклузив ресторанта разполага с 230 места във вътрешната част, както и външна тераса с 100 места, която е напълно обновена.

„Във всяка една сфера на нашето обслужване желаем да залагаме на персонал, обучен да отговаря на възможно най-високите професионални изисквания за съответната позиция – казва Андреана Станева – Това важи за всеки един от нашия екип. Дадохме възможност на хора, бягащи от войната в Украйна да работят при нас. През целия сезон те се стараят да се превърнат в незаменима част от отбора на „Престиж Хотели и Аквапарк“.

Една от стаите в „Престиж Хотели и Аквапарк“

Над 400 души персонал се грижат за това всеки наш гост да се чувства специален. Така печелим доволни клиенти, които се връщат отново и отново. За тях подготвяме програма за лоялност. Тя ще им осигурява предимства при всяка следваща резервация. “

Вътрешният басейн в „Престиж Хотели и Аквапарк“

„Престиж Хотели и Аквапарк“ се намира само на 150 метра от морския бряг на Златни пясъци и разходка по плажната ивица винаги е добра идея.

Златни пясъци, лято 2022

Това, което малцина знаят за курорта, е богатството от минерални води, бликащи в него.

Златни пясъци, лято 2022

Един от изворите, намиращ се в свободната за плажуване зона, е образувал нещо като естествено джакузи, криволичейки край няколко скални отломъка, преди да се влее в морето.

Тук топлият минерален извор се влива в морето

Водата там е топла и в идеална природна симбиоза с морската. На метри от минералното СПА изкушение са буните, откъдето любителите на риболова могат се насладят на своето хоби. Попчетата кълват на стръв от мида или рапан почти денонощно.

А тук попчетата кълват настървено на мида или рапан

Не е за пренебрегване и възможността идеалният морски ден да бъде съчетан и с разходка в прохладна гора. На пешеходно разстояние от „Престиж Хотели и Аквапарк“ се намира входът на Природен парк Златни пясъци.

Входът към Природен парк Златни пясъци е на пешеходно разстояние от „Престиж Хотели и Аквапарк“

Преходите не са с висока степен на трудност, но се разкриват спиращи дъха гледки към морската шир. Любопитното е, че там се срещат и интересни птици като осояд, малък ястреб, вечерна ветрушка, папуняк, мишелов.

Морето и гората са на минути път пеша. Една съвършена природна симбиоза

Една от пътеките води и до прочутия Аладжа манастир, светилище на християнската култура от Средновековието.

Златни пясъци, лято 2022

„Златни пясъци има много неразкрит потенциал свързан, както използването на минералните води, така и с близостта до Природния парк – казва Андреана Станева. – Изграждането на дългосрочна визия за развитието на комплекса може да го превърне в още по-привлекателна дестинация, както за туристи от България, така и от цял свят.

Мигове от лято 2022 в „Престиж Хотели и Аквапарк“. Изглед към морето от стая в хотела

Ние от „Престиж Хотели и Аквапарк“ имаме амбицията непрекъснато да се развиваме. Желанието ни е всяка следваща година да предлагаме на своите гости все по-добро преживяване.

Децата запазват незабравими спомени от ваканцията в „Престиж Хотели и Аквапарк“
Сподели публикацията