Slide
Slide

Музикалната група от Каварна JEREMY?, която добива все по-голяма популярност у нас и в чужбина, получи престижно признание и награда по случай Деня на народните будители.

„Денят на народните будители ни увенча с огромното щастие, така неочакваната номинация от “Съюз на музикалните и танцови дейци” за “КРИСТАЛНА ЛИРА” в категория “Поп и Рок музика” да се превърне в още една сбъдната мечта – признание и #награда за 2018. Тази красива статуетка ни подрежда до велики имена във високото българско музикално изкуство! Толкова сме благодарни на комисията, която ни отреди това отличие! Благодарни сме и на вас, приятели, които ни подкрепяте, обичате, слушате и винаги сте с нас! Тази награда е за вас! Споделяме щастието си нескрито, защото вярваме, че ни се случва, защото вие сте ни го пожелали!“, написаха в своята фейсбук страница от музикалната група.

Групата е създадена в Каварна от Ерсин Мустафов и Ташо Колев. Първият сингъл на Джеръми е песента „Runaway“, чието видео е публикувано в началото на 2014 г. Следва турне в няколко града, както и изява с група П.И.Ф. в Лондон през есента на 2014 г.


Джеръми? нашумява със сингъла си „Fake fruits“, чийто клип е излъчван в балканската версия на MTV през 2015 г. С тази песен групата участва в международния конкурс „International Songwriting Competition“ и спечелва първо място.
Две песни на JEREMY? са включени в саундтрака на български филмови продукции: “I Want To Be Like You” и “Докато Ая спеше”.
През февруари 2016 Куин обявяват, че Джеръми? ще подгряват концертите им в България, Полша и Румъния.
Дебютният им едноименен албум излиза през 2016 г. Някои песни от него са записвани в БНР, заедно с Константин Райдовски, а голяма част от албума е записан в Perfect Records с Прокопи Андреев и Светослав Борисов. Албумът е завършен в Wav Mastering – Дъблин, Ирландия.
На 26 май 2016 г. групата представя първия си албум с концерт в софийския клуб „Терминал 1“.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията