Slide
Slide

София. Еднократните чартърни програми с престой – са „частни таксита“, които ни превозват до екзотични острови, чакат ни там докато ние плажуваме и събираме слънчеви лъчи за здраве и ни връщат в България безопасно и сигурно.

За това са се погрижили нашите туроператори, които наемат самолети /чартъри/ за конкретна програма, които да превозят туристите от България до селектирана от тях дестинация, да изчакат там на съответното летище докато туристите почиват и се забавляват и да ги върнат обратно безопасно.

Какво е предимството за туристите на този вид туристически програми – еднократни чартъри с престой?

Независимо от външните фактори – политически, икономики, здравни и други, българският туроператор поема грижата за туристите не само да им организира пътуването, да бъде с тях и да се грижи за тях по време на престоят им в екзотичната дестинация, но и да ги върне безопасно, дори и да се затворят границите за редовните полети, чартъра ги връща обратно в родината им.

Какво търсим всички ние сега?

СПОКОЙСТВИЕ, СИГУРНОСТ, ЗДРАВОСЛОВНА ПОЧИВКА, НО И ИЗЖИВЯВАНИЯ В НОВИ ЕКЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ!

Предлагаме Ви НОВА АТРАКТИВНА ДЕСТИНАЦИЯ – „ЧАСТНОТО ВИ ТАКСИ“ до Остров Сал, Кабо Верде – райският остров на Африка ЩЕ ВИ ОЧАКВА, заповядайте при НАС! ЗАПОЧНАХМЕ ЗАПИСВАНИЯТА!

Линк към програмата ТУК

автори на статията: доц. д-р Мариана Янева, УНСС

д-р Светла Тагарева, Туристическа агенция „CONFITO“

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията