Болоня, Италия
Slide
Slide

София. Българският туроператор Абакс излиза с ново предложение до една от най-търсените дестинации това лято, а именно Италия. Програмата е идеално съчетание между почивка на плажа и посещение на едни от най-търсените и посещавани забележителности в района, а именно Флоренция, Болония, Римини, Градара и Република Сан Марино – екскурзиите до тези впечатляващи градове са включени в предложението.

Цените започват от 1 349 лева,

а освен всички тези екскурзии, в пакета е включен транспорт с директен полет до Болоня, летищни такси, 7 нощувки в Римини на закуска и вечеря с включени напитки и две застраховки, покриващи риска от заразяване с COVID-19.

Мечтана Италия + 5 БЕЗПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ

Плажът в Римини е един от най-емблематичните в Европа

Хотелът е с отлично местоположение до плажа и оживената търговска част на Ричони, като предлага традиции, гостоприемство и модерни стандарти на обслужване. А за максималния комфорт на всеки турист ще се погрижат най-добрите екскурзоводи за дестинацията.

Изтеглете от тук:

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията