Slide
Slide

Пампорово. По оригинален, интересен и забавен начин ще бъде закрит зимния туристически сезон в красивия ни курорт в Родопите – Пампорово, през следващата седмица.

Краят на сезона ще бъде даден на 10 април, но ден по-рано – на 9 април (събота), страстите ще бъдат разгорещени до степен, до която участниците да останат само по … бански по време на снежното шоу Bikini Ski & Board Fest & Contest 2022 Pamporovo.

Ски спускането с бански костюм, плувки, плавници, шнорхели, плувни шапки, хавайки, халати, надуваеми патенца, хавайски герданчета, перуки и сърфистко облекло със ски и сноуборд, телемарк, шейни, чук и гек и ски боп, snow bike ще бъде от вр. Снежанка по зелената туристическа писта No6 до х. Студенец, съобщават организаторите от Restart Zona 82 Pamporovo.

“Най-хубавото е, че Родопите са най-меката и блага планина с мек климат, с полезен йонизоран въздух с полезна фитонцидна наситеност, с блага температура и полезен за въздушни бани климат. Мястото, което е натурален климатолечителен санаториум на открито…, но е редно да сме голи, за да получим повече благодат от природата”, допълват домакините.

Пролетна ваканция ‘2022: Близо 800 ученици получават безплатна почивка по програмата „Отново заедно“

В програмата ще има участие и теглене на томбола с награди и Конкурс Мис банСКИ ПАМПОРОВО и Мистър банСКИ ПАМПОРОВО и други специални награди от журито на конкурса. Ще бъде организирано и Après Ski парти в ЗОНА 82.

Програма:

6.00 – 8.00 – пантене по бански и посрещане на изгрева със ски панти и сплитборд
12.15 – 12.30 – среща на връх Снежанка (може да се вземе билетче или полудневна карта)
12.30-12.45 – шествие спускане по писта номер 6 ТУРИСТИЧЕСКА
13.00 – фотосесия на плац СТУДЕНЕЦ + попълване на билетчета за томбола за награди
14.00 – обявяване на победители в конкурса “Мис и Мистър банСКИ”
15.00 – beach Party – Après Ski Bar ZONA 82
16.00 – теглене на всички печеливши от участвалите в томболата за награди

Партньорите на събитието са осигурили следните награди: ваучери за нощувки, шапки, бъфове, бански, ски, бордове, ваучери за ски обучение, бутилки алкохолни напитки и уникален суджук.

Събитието е отворено за всички желаещи и не е нужна предварителна регистрация.

Сподели публикацията