Slide
Slide

София. Туроператорът Тез Тур обяви, че стартира пролетна индивидуална програма за Дубай. От компанията посочват, че дестинацията е една от най-желаните заради своя ориенталски чар в комбинация с модерните технологии и архитектура, както и заради големия избор от хотели, предлагащи високо ниво на обслужване.

Страхотните оферти са за почивка през април и май 2021 г., с тръгване всеки петък и неделя за 5 и 7 нощувки. Хотелите, които се предлагат, са висококатегорийни – 4 и 5-звездни, основно позиционирани в районите Джумейра и Палм Джумейра.

Полетите са директни с редовни линии от София до международното летище в Дубай, изпълняват се с авиокомпания Flydubai. Цените са калкулирани в икономична класа и ще подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места към момента на закупуване на туристическия пакет.

В Емирството има възможност за избор и на богата палитра от допълнителни екскурзии, които се завяват и заплащат на място.

С пролетната си програма до Дубай Тез Тур дава възможност на българските туристи да внесат позитивизъм и разнообразие в ежедневието си, потапяйки се в един модерен свят !

Заповайте се с възможностите за

ПОЧИВКА В ДУБАЙ 2021 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията