Вяра Панайотова
Slide
Slide

Пред Bgtourism.bg Вяра Панайотова – управител на AquaSun Hotel and Spa в град Сандански

– Здравейте, г-жо Панайотова! Вашият хотел наскоро навърши една година от посрещането на първите си гости. Как се зароди идеята да отворите хотел и то във времена на световна пандемия?
– Проектът „АкваСън“ е една дълго обмисляна семейна идея, превърнала се в мечта, а когато човек има мечти той „впряга“ всички усилия и възможности в осъществяването им. И така реализирането на този проект стана основна цел за нашето семейство. Беше трудно – да и то много, но с желание и вяра съградихме едно прекрасно място за отдих, релакс и наслада.
Пандемията поставяше множество препятствия на пътя ни, но късметът, усилията и познанията ни в сфeрата на икономиката, маркетинга и рекламата, а и добре подбраният персонал ни помогнаха да преодолеем трудностите и да не се отказваме.

– Представете ни AquaSun Hotel and Spa и възможностите, които предлагате за пълноценна почивка?
– Ние сме малък бутиков хотел разположен в най-новата, но тиха и слънчева част на града. Предоставяме луксозно и комфортно настаняване, гарантиращо пълноценна и спокойна почивка.


Предлаганите от нас СПА процедури имат положително въздействие върху имунната и нервната система, дишането и кръвообращението, премахват токсините от тялото, стреса, напрежението и умората, възстановяват организма след заболявания и действат отпускащо и освежаващо.

10 причини да посетиш Сандански – най-слънчевата дестинация в България

– Предимство ли е, че хотелът се намира в утвърдена СПА дестинация и какви гости посрещнахте през последните 12 месеца?
– И предимство, и огромна отговорност. В Сандански има традиции и много СПА хотели, предлагащи безброй разнообразни СПА процедури. Предизвикателство е да се мерим с утвърдени и доказали се хотели, но пък и много мотивиращо.
Огромна и цветна палитра от хора бяха наши гости през изминалата година. Ако трябва да ги обобщя – възпитани, много позитивни и разбиращи. Винаги съобразяващи се с останалите гости на хотела, което ще се съгласите с мен е от изключително значение за целия работен процес. С огромно задоволство мога да кажа, че ние сме огледало на нашите клиенти и обратно – даваме много и получаваме не малко.

Делничен пакет със закуски 

– СПА туризмът бележи истински бум в България. С какви услуги Вие привличате туристите си?
– За огромно щастие много малко са страните в Европа, които могат да се мерят с България в областта на СПА туризма и балнео лечението.
В „АкваСън“ можете да се насладите на приятната почивка, с грижи за красотата и здравето на тялото. В съчетание с природните богатства и приятната атмосфера, гостите ни са добре дошли в модерния СПА център. Плувният басейн, с големина 20×8 метра, е с лековита минерална вода и обособена зона за хидромасаж с тангентори, плюс детски басейн. Достъпни за всеки наш посетител са и финландска сауна от кедрово дърво, парна баня, солна стая, билкова сауна и прекрасна и уютна стая за релакс.

Кметът на Сандански: Излизаме от пандемията с обединени усилия за постигане на по-високи резултати в туризма

– Най-голямата награда за един хотелиер е оценките, които получава от своите служители и гости. Ако съдим по коментарите в професионалните онлайн платформи и високите оценки, с които Ви удостояват, то това означава, че градите своя бизнес с голяма любов и отдаденост. Това така ли е? Каква е Вашата мотивация в областта на хотелиерството и туризма?
– С трепет и вълнение очаквам всеки един коментар и оценка, поставени от нашите гости след престоят им. Най-високият критерий за добре свършена работа и най-силната ни мотивация си остава завръщането и повторният избор на „АкваСън“ като любимо място за релакс от по-голяма част от гостите ни.
Работя и целя нашите клиенти да изживеят незабравима почивка, да се освободят от стреса и напрежението, да се заредят с позитивна енергия и да се насладят на споделени и щастливи мигове.

Цени на нощувка за настаняване на индивидуални туристи в периода 01.03-22.12.2022 г.

Резервации: +359 896 333 236; Информация: +359 886 533 737; СПА център: +359 887 247 480

Сподели публикацията