Slide
Slide

Феновете на CADBURY’S CREME Egg вече могат да останат в хотел, тематичен за известния шоколад.
Лондон. Booking.com са обединили усилията си с емблематичната марка шоколад с яйцевидна форма, за да проектират хотелска стая, в която гостите могат да останат. В основната стая има кръгло пурпурно легло и червено одеяло, като стените са декорирани в жълт и лилав дизайн. Яйцевидната седалка се съчетава с ярко жълтата трапезария с червени седалки и орнаменти. Банята, също е в лилаво, има редица ярко жълти гумени патици, с които може да се играе и лилави кърпи и халати.
Най-доброто обаче е шоколадът в стаята. Booking.com са напълнили стаята с хиляди шоколадови яйца, на които можете да се насладите, намерени в чекмеджета, на рафтове и в мивката.
Още по-добре – някъде вътре в стаята е известното бяло Creme Egg на Cadbury, според The Mirror, което струва 10 000 паунда. Той е част от кампанията 2019 „Ловът на бялото кремово яйце“ за британците, за да намерят неуловимото печелившо яйце.
Гостите, които искат да изживеят мечтата на шокохолик (chocoholic), ще трябва първо да намерят списъка. Апартаментът Creme Egg е включен някъде на уебсайта на Booking.com само за 9,99 паунда на нощ. Налице е само една нощ на принципа „първи дошъл, първи обслужен“. Тъй като единствената улика е, че тя може да бъде намерена в централната част на Лондон, гостите ще трябва бързо да се възползват от офертата.

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията