ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В ХУРГАДА С ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ - АБАКС ЕООД
efBet
Bulgarian BG English EN German DE Russian RU
Travelline Hospitality solutions - онлайн резервационна система, канален мениджър, разработване на хотелски website Хотел Casa di Fiore SPA & Medical 5* в Кранево
Начало България София 2022 е! Честита Нова година!

2022 е! Честита Нова година!

Честита Нова година, скъпи приятели! Екипът на Национална информационна агенция Bgtourism.bg и на списание Destinations – ultimate guide for your holiday Ви пожелават здравето, късметът и успехът да бъдат ваши неизменни спътници през цялата 2022 година! Нека тя да Ви срещне с нови и добри приятели и да Ви отведе до мечтани дестинации!

Благодарим ви, че и през 2021 г. разчитахте на нас, за да бъдете коректно информирани – избрахте Bgtourism.bg да бъде ваш основен и ежедневен източник за новините в туризма! Благодарим ви за вярата, за разбирането, за обратната връзка, за многобройните благодарности, които ни изпратихте, че сме Ви били полезни! Вярваме, че ще бъдете с нас и през новата година и заедно ще продължим да вървим напред!

Да си пожелаем сбъднати надежди и по-добри времена за българския туризъм и за българските туристи, които обичат да пътуват – да преоткриват своята родина и най-красивите места по света!

Списанието на Bgtourism.bg вече e и във VIP салоните на морските ни летища

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA