Slide
Slide

В Градския парк на Шабла се проведе празник за най-малките жители на Общината. Общински детски комплекс и Общинска администрация Шабла, организираха за децата купон под надслов „Нещо по-така“. Актьорите от парти агенцията със същото име от град Добрич, забавляваха присъстващите на празника.
Родителите от цялата Община бяха довели децата си на партито. Пиратът Петър и чаровната му асистентка дадоха всичко от себе си, малките палавници да плуват в свои води. Танците, някои познати, други – не, накараха децата да разкрият неподозирани и за самите тях способности на сцената. Чупки и пируети, на които биха завидяли и най-добрите брейк-изпълнители завладяха Градския парк. Змии, паяци и птици оживяха на естрадата. Танцьорите се вложиха като за последно (преди първия училищен звънец) пред погледите на своите бащи, майки, дядовци и баби. За финал, по традиция бе изигран и „Танцът на Пингвина“ – символ на това, колко задружни и сплотени са нашите деца!
Своя танцов дебют на градска сцена направиха група „Дура-дура“ при НЧ „Дружба“ от… разбира се Дуранкулак.
Както всеки празник и тази фиеста завърши с почерпка за всички деца, подарък от община Шабла. Сладоледът, с който без съмнение след около две седмици малчуганите ще асоциират отишлото си лято, осигури фирма „Изида“ ООД.

Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG

Сподели публикацията