В Градския парк на Шабла се проведе празник за най-малките жители на Общината. Общински детски комплекс и Общинска администрация Шабла, организираха за децата купон под надслов „Нещо по-така“. Актьорите от парти агенцията със същото име от град Добрич, забавляваха присъстващите на празника.
Родителите от цялата Община бяха довели децата си на партито. Пиратът Петър и чаровната му асистентка дадоха всичко от себе си, малките палавници да плуват в свои води. Танците, някои познати, други – не, накараха децата да разкрият неподозирани и за самите тях способности на сцената. Чупки и пируети, на които биха завидяли и най-добрите брейк-изпълнители завладяха Градския парк. Змии, паяци и птици оживяха на естрадата. Танцьорите се вложиха като за последно (преди първия училищен звънец) пред погледите на своите бащи, майки, дядовци и баби. За финал, по традиция бе изигран и „Танцът на Пингвина“ – символ на това, колко задружни и сплотени са нашите деца!
Своя танцов дебют на градска сцена направиха група „Дура-дура“ при НЧ „Дружба“ от… разбира се Дуранкулак.
Както всеки празник и тази фиеста завърши с почерпка за всички деца, подарък от община Шабла. Сладоледът, с който без съмнение след около две седмици малчуганите ще асоциират отишлото си лято, осигури фирма „Изида“ ООД.

Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA