Slide
Slide

За пета поредна година голф комплекс BlackSeaRama Golf & Villas организира едно от най-стилните събития на Черноморието – бутиковото сватбено изложение, което ще се проведе на 7-и октовмри 2018.

През годините изложението се утвърди като форум, който събира на едно място най-добрите сватбени агенции, флористи, декоратори, бутици за сватбени рокли и мъжки костюми, бутици за бужута, фотографи, видео оператори и разнородни услуги, свързани със сватбените тържества. Хиляди младоженци посетиха сватбеното изложението и се довериха на нашите партньори за организацията на най-специалния им ден.
На 7-и октомври, от 10:00 до 18:00 часа, са поканени всички влюбени двойки, които планират мечтания си сватбен ден, да посетят Бутиковото сватбеното изложение BlackSeaRama 2018. В зала Eventum младоженците ще имат възможността да се срещнат с най-добрите специалисти, да се запознаят с актуалните тенденции за сезон 2019 и да развихрят въображението си, за да превърнат сватбения си ден в неповторимо събитие.
Посетителите на изложението ще се насладят на топлото гостоприемство на BlackSearma Golf & Villas. Ще има дегустация на новите гурме менюта за сватбен сезон 2019.

Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG

Сподели публикацията