Начало Събитиен туризъм Спорт Започна записването за големия тенис турнир Smile Cup

Започна записването за големия тенис турнир Smile Cup

Започна записването за големия тенис турнир Smile Cup
Започна записването за големия тенис турнир Smile Cup
Slide
Slide
Slide
Slide

Както е известно, състезанието ще се проведе от 21 до 24 септември в курорта „Албена“ и ще събере елита на тенис аматьорите в България.

Форматите, в които всеки ще има възможност да се изяви, са в изобилие – сингъл до 45 и 45+, двойки мъже, двойки жени и микс, като почти всички турнири ще включват групова фаза.

Адресът на официалния сайт на турнира е www.smilevent.net. В него всеки участник може да си създаде профил, след което да се запише за турнира.
Сингъл форматите при мъжете до 45 г. и 45+ започват в 15 часа в петък 21 септември, а всички останали от събота нататък. Както е известно, 24 септември също е официален празник и почивен ден, така че има предостатъчно време за провеждането на един хубав тенис празник.
За събота вечерта пък е предвидено и тенис партито на участниците, за което организаторите специално ще се погрижат.
Наградите ще бъдат осигурени от Wilson, Sportbox и БФТ и ще бъдат обявени съвсем скоро. Те обаче ще накарат всички участници да останат повече от доволни от грандиозния финал на годината.
Домакините от „Албена“ предлагат няколко опции за настаняване в комплекса. Четиризвездният хотел „Малибу“ на цена 63 лв на човек all Inclusive и петзвездният Спа Фламинго Гранд на цена 81 лв на човек нощувка и закуска и 120 лв за full board.
Подробности и информация за турнира и настаняването вижте на страницата на официалния сайт на турнира www.smilevent.net.
Сподели публикацията