дом Събитиен туризъм Спорт Започна записването за големия тенис турнир Smile Cup

Започна записването за големия тенис турнир Smile Cup

Slide
Slide

Както е известно, състезанието ще се проведе от 21 до 24 септември в курорта „Албена“ и ще събере елита на тенис аматьорите в България.

Форматите, в които всеки ще има възможност да се изяви, са в изобилие – сингъл до 45 и 45+, двойки мъже, двойки жени и микс, като почти всички турнири ще включват групова фаза.

Адресът на официалния сайт на турнира е www.smilevent.net. В него всеки участник може да си създаде профил, след което да се запише за турнира.
Сингъл форматите при мъжете до 45 г. и 45+ започват в 15 часа в петък 21 септември, а всички останали от събота нататък. Както е известно, 24 септември също е официален празник и почивен ден, така че има предостатъчно време за провеждането на един хубав тенис празник.
За събота вечерта пък е предвидено и тенис партито на участниците, за което организаторите специално ще се погрижат.
Наградите ще бъдат осигурени от Wilson, Sportbox и БФТ и ще бъдат обявени съвсем скоро. Те обаче ще накарат всички участници да останат повече от доволни от грандиозния финал на годината.
Домакините от „Албена“ предлагат няколко опции за настаняване в комплекса. Четиризвездният хотел „Малибу“ на цена 63 лв на човек all Inclusive и петзвездният Спа Фламинго Гранд на цена 81 лв на човек нощувка и закуска и 120 лв за full board.
Подробности и информация за турнира и настаняването вижте на страницата на официалния сайт на турнира www.smilevent.net.
Сподели публикацията