Slide
Slide

Каварна. Коренно различна визия има ваканционно селище „Бялата лагуна“, което се намира в непосредствена близост до световноизвестния голф комплекс „Тракийски скали“ и град Каварна. Селището, което е 100% собственост на „Албена“ АД, вдигна нова рецепция, чрез която от тази седмица започна да посрещна гости, както и 5-звезден ресторант.

Новата сграда има 3 апартамента и 16 стаи. На покрива туристите се радват на Pool зона с два инфинити басейна, които са с уникална гледка към морето. Още с влизането си гостите на курорта, които и друг път са го посещавали, няма да могат да разпознаят мястото. За една зима време „Бялата лагуна“ стана екзотичен туристически комплекс, като още на входа ни посрещат огромни палми. 11 палми от вида трахикарпус, които са високи 6 метра, са специално доставени от района на Флоренция, Италия.

Други три огромни финикови палми са непосредствено пред новата рецепция и придават завършен вид на съвременния модерен комплекс. Курортът от затворен тип предлага спокойна и уютна почивка. Разполага със собствен плаж и възможности за здравословен отдих. Новият ресторант се очаква от днес или утре да заработи. Озеленяването изцяло е от Италия, като с професионалното виждане на ландшафния специалист, „Бялата лагуна“ се отличава от типичните за родното ни Черноморие курорти.

„Бялата лагуна“ става еко селище без автомобили

5-звездният проект на “Бялата лагуна” ще бъде готов за новия сезон

Сподели публикацията