Slide
Slide
Slide
Slide

От 15 май компанията стартира директна връзка до Кавала

София. Най-големият български автобусен превозвач „Юнион Ивкони“ продължава своето разширяване и обявява поредната автобусна връзка с Гърция.

Единствената директна линия между София и Кавала ще стартира на 15 май.  Компанията ще извършва ежедневни пътувания, свързващи София с Кавала, като билетите вече са достъпни за резервация.

Директната автобусна линия София-Кавала е дълго чакана, не само от работещите българи в Северна Гърция, но и от многобройните туристи и собственици на имоти по Беломорието. Линията е единствена и интереса към нея е огромен. Съобразена е и с лятното разписание на фериботите за остров Тасос, където много българи почиват.

Автобусният превозвач предлага и всекидневни автобусни маршрути до Солун, Волос, Атина и Пелопонес.

Компанията, в сътрудничество с румънския си партньор „Унибус“ ще осигурява превоз от Румъния до Кавала и цяла Гърция, Италия, Великобритания, Нидерландия, Белгия, Германия, Испания, Франция и Португалия.

С всекидневни линии до над 100 града в България и над 150 в Европа фирмата – лидер в транспортния бранш, е единственият превозвач, който стъпи в Кавала.

Сподели публикацията