Slide
Slide

София. Авиокомпанията Еър Кайро влиза на българския пазар от 31 октомври 2023 г. с директен редовен полет два пъти седмично от София до египетския курорт Хургада. Полетите ще се изпълняват всеки вторник и петък с нов и модерен Еърбъс А320.

Компанията Aviat.eu беше определена за Генерален агент по продажбите на Еър Кайро за България и ще отговаря за развитието на  дейността на авиокомпанията на българския пазар.

Еър Кайро е хибридна авиокомпания, собственост на Еджипт Еър и в последните години осъществява агресивна стратегия за навлизане в Европа. Компанията разполага с модерен флот от нови самолети Еърбъс А320, Ембраер 195 и АТР72-600.

Директните редовни полети между София и Хургада означават повече възможности за вашите клиенти да почиват в един от най-популярните египетски курорти на атрактивни цени, без да са ограничени от стандартизирана продължителност на почивката.

Цените за двупосочен полет започват от 230 евро с включени всички такси.

Еър Кайро предлага и удобни полети от Хургада до Кайро и други популярни египетски дестинации. Така всяка една почивка може лесно да бъде разнообразена по вкуса на клиента, като се избягват неудобствата на наземните трансфери в Египет.

Сподели публикацията