Wizz Air е обявена за най-устойчива нискотарифна авиокомпания в света
Wizz Air е обявена за най-устойчива нискотарифна авиокомпания в света
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Wizz Air излезе с официално становище за преустановения маршрут от София до Рияд. Авиокомпанията посочва в писмо до Bgtourism.bg, че непрекъснато следи представянето на своите маршрути, за да осигури възможно най-ниски цени за най-популярните си дестинации. Превозвачът оптимизира мрежата си въз основа на туристическите периоди и отчетените резултати, поради което полетите между София и Рияд ще бъдат преустановени от края на октомври 2023 г.

Самолетите, обслужващи тези маршрути, ще бъдат пренасочени по други от мрежата на Wizz Air в България, съобщиха от авиокомпанията за Bgtourism.bg. За да предложи най-добрите и изгодни възможности за пътуване на своите клиенти, авиокомпанията ще увеличи честотата на полетите от София към следните дестинации:

•    Полетите от София до Катания, Италия ще се увеличат от 2 до 3 пъти в седмицата
•    Полетите от София до Ларнака, Кипър ще се увеличат от 3 до 4 пъти в седмицата
•    Полетите от София до Милано, Италия ще се увеличат от 7 до 9 пъти в седмицата

Пътниците, които са засегнати от тази промяна, са информирани своевременно, като Wizz Air им предлага избор между алтернативен полет в зависимост от наличността, пълно възстановяване на сумата по избрания по време на резервация начин на плащане или 120% от първоначалната цена на билета под формата на кредит в техния WIZZ акаунт.

Сподели публикацията