Slide
Slide

Равадиново, Созопол. Огромният интерес към замъка “Влюбен във вятъра” продължава, а българската туристическа забележителност посреща гости от близо и далеч. “Още не беше приключило участието на атракцията в туристическото изложение в Букурещ и първите автобуси от Румъния са вече факт”, споделиха от замъка. Туристите не само са посетили магичното място, но са имали и възможността да посетят и Фестивала на рибата в Созопол.
Буквално в същия ден българската атракция на Георги Тумпалов беше посетена от голяма делегация от Индонезия, предвождана от посланика на Индонезия Н.Пр. г-н Айвън Богананта и официални лица на министерството на културата и туризма. Посещението беше част и от международния одит, свързан с участието на Замъка в конкурса за „Световна Феноменална Туристическа Атракция“ на Pacific Asian Tourist Association (Тихоокеанската Азиатска Туристическа Асоциация), където и Вие може да подкрепите българското участие ТУК!

Сред високопоставените гости беше и генерал Abdullah Mahmud Hendropriyono, влиятелна личност в политическия живот на Индонезия и Азиатския регион, лидер на Партията за Справедливост и Единство.

„Ние отдавна работим с индонезийски фирми не само в областта на туризма, но и в търговската и филмовата индустрия“, заяви собственикът и строител на замъка Георги Тумпалов и допълни, че много скоро – още в първите дни на 2023 г., индонезийската връзка на замъка ще донесе много неподозирани емоции и изненади за всички посетители на замъка.

Сподели публикацията