Бейзат Туналъ/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Златни пясъци. Туроператорът Тез Тур България започна седмично да обслужва над 1 000 туристи от Прибалтийските държави, съобщи пред Bgtourism.bg управителят на компанията Бейзат Туналъ. Чужденците пристигат за лятна ваканция у нас на летищата във Варна и Бургас. От 25 юни Литва добавя трета програма за страната ни, като до момента има по един полет от Вилнюс до двата морски града. От Латвия има два полета седмично до Бургас, а туристите от Естония кацат в морската ни столица веднъж седмично.

15 на сто е увеличението на гостите от Прибалтийските републики. 65% от тях почиват в района на Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас, а останалите са настанени в Златни пясъци и Албена. Туроператорът вече е започнал работа по своите програми за Лято 2024 с амбицията да постигне още по-добри резултати.

Компанията Тез Тур България е популярна у нас със своите почивки в Турция, като в момента реализира 4 програми за Анталия с полети от София в четвъртък, петък и неделя, частично и в сряда, в неделя от Варна, а за първи път от Пловдив оперира веднъж седмично програма заедно със свой партньор.

Вила „Каря“ е луксозното имение, където са направени снимките на романтичното реалити „Ергенът“ 2

За първите близо 6 месеца на годината Туналъ отчита добри продажби на пазар Тунис, Египет, Испания и гръцкия остров Крит и в Римини (Италия), като целта на компанията е да се съсредоточи там, където е силата на Тез Тур – да заложи на добрите, търсени и доказани продукти. В ход са вече записванията за есенните програми за Турция, които ще продължат до средата на октомври, както и за почивките в Шарм ел Шейх и Хургада. Планират се и програми до Малдиви, Тайланд и Дубай.
Компанията очаква средно 18% ръст на обемите си за 2023 г. спрямо 2022-ра.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA