Slide
Slide

Сандански. MEDITE SPA Resort & Villas беше домакин на мащабното двудневно събитие „Teambuilding Fest“ на водеща в IT сферата и топ работодател за 2022г българска компания. На събитието присъстваха над 500 служители, като активностите бяха споделени на терените на комплекса и бившата резиденция на Тодор Живков в Сандански.

Гостите бяха настанени и в новооткритите двуетажни вили, всяка от които разполага със собствено джакузи и веранда. Вечерята беше сервирана в новия ресторант градина, с гледка към града и боровата гора, а партито продължи до ранните часове в нощния клуб MASSA.

Тиймбилдинг програмата включваше активности на открито и закрито. На зелените поляни в комплекса се организираха йога практики, а в конферентните зали срещи по предварително изготвена програма. Спортните игри се проведоха в Резиденцията, където от Медите доставиха кетъринга за закуска.

Уникалната локация на Медите позволява организирането на различни по вид и мащаб събития.

Министър Динкова изведе здравния туризъм като водещ приоритет на среща с Българския съюз по балнеология и СПА

Комплексът разполага с 2 конферентни зали, всяка за по 200 човека и два ресторанта с панорамна гледка и тераса с общ капацитет до 800 места.

Откритите пространства в комплекса са удобни и подходящи за активности на открито и йога практики. Сватбите в Медите са събития, за които дълго време се говори. Палмите, басейните и атмосферата създават усещането за екзотика, а снимките изглеждат като картички и нямат нужда от филтри.

За Вашето следващи корпоративно или лично събитие, можете да се свържете с MEDITE SPA Resort & Villas на тел: +359 885 36 36 70 или мейл: marketing@hotelmedite.com

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA