Slide
Slide
Slide
Slide
Практиките на открито са всяка събота и неделя в живописната градина на хотела – в прегръдката на Южния Парк

София. Древното китайско изкуство за здравословен и щастлив живот Тай Чи се пренася в сърцето на София и вече е достъпно за любителите на хилядолетната източна практика в столичния хотел Хилтън.

Откритите уроци стартират на 6 юли 2024 г. и ще се провеждат всяка събота и неделя от 12:00 ч. в специално обособената зона зад хотела, съобщиха за Bgtourism.bg от Хилтън София. Този оазис на спокойствието, разположен в самото сърце на Южния парк, предлага идеална среда за Тай Чи практиката – сред зеленината и свежия въздух на природата, далеч от градския шум и забързаното ежедневие.

Водещ инструктор на Тай Чи сесиите в Хилтън София ще е Майстор Станислав Багалев – първият българин, защитил 4-ти ранг по Тай Чи. Той е сертифициран обучител към фамилия Ян и ръководител на международния Ян Тай Чи Център София.

“Тай Чи е повече от физическо упражнение – то е изкуство, което преобразява цялостно човека,” споделя Багалев. “Чрез бавни движения, съзнателно дишане и ментален фокус, ние изграждаме връзка между тялото, ума и заобикалящия ни свят, ето защо мястото на практиката е особено важна за цялостната настройката на човека – енергията, която ще влезе в него, за да се получи перфектният резултат“, допълва инструкторът.

Според майстора Тай Чи е път към вътрешна хармония и баланс, достъпни за всеки – независимо от възраст или физическа подготовка, а сесиите в Хилтън София предлагат уникална възможност на всеки да се откъснете от забързаното ежедневие, да се свържете със себе си и да преоткрие вътрешното си спокойствиевсичко това само за час време, в сърцето на оживения град.

Сподели публикацията