Хесус Кабайеро връчи наградата „Служител на годината" на Светлозар Николов
Slide
Slide
Slide
Slide

София. На специална церемония „СОФ Кънект“ награди за втора поредна година своите най-добри служители за изминалата година. „Служител на годината“ е първата вътрешнокорпоративна инициатива с развити критерии и система на оценяване на „СОФ Кънект“.

На церемонията в присъствието на служители и синдикати изпълнителният директор Хесус Кабайеро връчи наградата „Служител на годината“ на Светлозар Николов. Той изигра ключова роля при подготовката и одобрението на финансовия модел на компанията. Светлозар винаги е готов да направи нещо повече при ежедневните си ангажименти и постоянно подкрепя на колегите си.

Освен голямата награда „Служител на годината“ бяха отличени и шест професионалисти в различни категории:

Професионална ангажираност – Иван Мечкарски от дирекция „Сигурност;


Почтеност – Андрей Гърков от дирекция „Безопасност“


Уважение – Райна Йорданова-Колева от пътническата агенция на летището;


Фокус върху клиента – Антонина Иванова от дирекция „Човешки ресурси“;


Креативност – Мария Кафелова от дирекция „Маркетинг и бизнес развитие“


Прилагане на стандартите за устойчиво развитие – Едмон Шахинян от отдел „Перонно обслужване“.

„Стратегията на „СОФ Кънект“ за развитието на летище София е то да се превърне в 5-звездно регионално летище до 2028 г. Отличените в различните категории са онези служители, които с личния си пример мотивират останалите за постигането на амбициозната цел, които сме си поставили. Всеки от тях е успял, заедно с екипа си, да преодолее различни предизвикателства успешно. Запазете енергията си в общото ни пътуване към успеха, благодаря ви искрено“, заяви изпълнителният директор на „СОФ Кънект“ Хесус Кабайеро при награждаването.

Сподели публикацията