Slide
Slide
Slide
Slide

София. Стартираха записванията за участие в международните туристически изложения в Лондон и Париж, които традиционно се провеждат през есента. Представянето на България се организира и координира от Министерството на туризма, което публикува поканите за участие в своята интернет страница.

Изложението World Travel Market (WTM) ще се проведе от 5 до 7 ноември 2024 г. в Лондон. Националният щанд на България ще е голям 304,00 кв.м. Крайният срок за подаване на заявките е 31 юли. Максималният брой на работните места, съгласно проекта на рекламния щанд, e 23. Записванията се прекратяват при достигане на максималния брой. Близо 43 700 професионалисти са участвали в изложението през 2023 г., а през годините то е утвърдено като един от най-големите и престижни форуми. Поканата за участие в изложението в Лондон може да откриете ТУК.

Започнаха записванията и за участие в International & French Travel Market /IFTM TOP RESA/. Туристическото експо ще се проведе в Париж от 17 до 19 септември 2024. България ще участва с информационен щанд от 85,50 кв.м. Крайният срок за заявки за участие е 1 юли. Максималният брой на работни места е 10. Поканата за участие в изложението в Париж може да откриете ТУК. През 2023 г. изложението е привлякло участници от 170 страни (2023 г.), а посетителите са били над 29 475.

Въздушно шоу и много награди за участниците в конкурса „Моето пътешествие“ на Bgtourism.bg (снимки)
Сподели публикацията