София. СПА индустрията в България вече има своята нова специализирана медия –  Spatourism.bg. Онлайн платформата е част от последователната политика за развитието на медийната група, която включва Bgtourism.bg – водеща национална медия за туристически новини в България, онлайн платформата за работни места в туризма Jobs.bgtourism.bg и луксозното списание за бизнес и туризъм Destinations – ultimate guide for your holiday, което се разпространява на български и английски език в цялата страна.

Месечно новините на Bgtourism.bg вече достигат до над 600 хиляди уникални потребители с 2,2 милиона прочитания на публикациите според данните на SimilarWeb за юли 2023 г. – световен и независим брояч, който ежедневно проследява реалните посещения на всяка медия.

„През годините професионалистите в индустрията и потребителите оцениха, че инвестираме в качествено съдържание, информираме само с факти, имаме коректни и доказани източници, отстояваме всички правила за обективна и полезна журналистика“, споделя собственикът на медийната група Руслан Йорданов.

„Предстоящият юбилеен X годишен конгрес на Български съюз по балнеология и СПА туризъм е чудесен повод за създаването на специализирана медия за новини в областта на балнео, СПА и Медикъл/СПА туризма. Това ще отличи България, която е водеща европейска СПА дестинация, да има своята новинарска онлайн платформа. Решението да създадем новата медия е предизвикано и от големия и целогодишен интерес на потребителите към СПА ваканциите у нас. Сайтът ще предлага актуални публикации, оферти, интервюта“, допълни той.

Представителите на СПА индустрията вече могат да последват и новата фейсбук страница https://www.facebook.com/spatourismbg, където също ще бъдат публикувани актуалните информации.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA