Slide
Slide

Париж. За осма поредна година Turkish Airlines получи наградата за най-добрата авиокомпания в Европа. Отличието се връчва от Skytrax – базирана във Великобритания международна рейтингова агенция за въздушен транспорт.

Singapore Airlines печели наградата „Авиокомпания на годината в света“ от Skytrax

Наградите на Skytrax World Airline Awards са независими и безпристрастни, въведени през 1999 г., за да осигурят проучване на удовлетвореността на клиентите на глобално ниво.

Пътуващите по целия свят гласуват в най-голямото проучване на удовлетвореността на пътниците в авиокомпаниите, за да определят победителите. Skytrax са най-престижните награди в авиацията. В допитването тази година са участвали над 20 млн. клиенти от над 100 националности.

Шест 5-звездни хотела у нас в битка за наградата „Водещ хотел в България за 2023 година“ на Световните туристически награди

Авиокомпанията Turkish Airlines получи награди за най-добър кетъринг в бизнескласа, най-добър кетъринг в икономична класа, най-добра авиокомпания в Южна Европа и най-добра седалка в икономичната класа в Европа на Световните награди за авиокомпании. Оскарите на авиационната индустрия бяха връчени на събитие в Музея на авиацията и космонавтиката в Париж.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA