Slide
Slide

Париж. Singapore Airlines беше обявена за „Авиокомпания на годината“ от базираната във Великобритания международна рейтингова агенция за въздушен транспорт, Skytrax. Призовата тройка допълват миналогодишните победители Qatar Airways и All Nippon Airways. Авиокомпанията Emirates излиза от призовата тройка спрямо м.г., а Turkish Airlines е една позиция по-напред и е на шеста позиция през 2023 г.

“За нас е чест да бъдем обявени за най-добрата авиокомпания в света на наградите Skytrax World Airline Awards за 2023 г.! Тази година бяхме наградени и за най-добра първокласна авиокомпания, най-добри удобства за първокласен комфорт и най-добра авиокомпания в Азия”, съобщиха от Singapur Airlines.

Авиокомпанията благодари за оценката на своите клиенти, както и на своите служители за отдадеността и упорит труд. “Ние ще продължим да правим иновации и да инвестираме във водещи в индустрията продукти и услуги, за да предложим изживяване при пътуване от световна класа, добавиха от Singapore Airlines.

Наградите на Skytrax World Airline Awards са независими и безпристрастни, въведени през 1999 г., за да осигурят проучване на удовлетвореността на клиентите, което е наистина глобално. Пътуващите по целия свят гласуват в най-голямото проучване на удовлетвореността на пътниците в авиокомпаниите, за да определят победителите. Skytrax са най-престижните награди в авиацията.В допитването тази година са участвали над 20 млн. клиенти от над 100 националности.

𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝’𝐬 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐀𝐢𝐫𝐥𝐢𝐧𝐞𝐬 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐛𝐲 𝐒𝐤𝐲𝐭𝐫𝐚𝐱

1️⃣ Singapore Airlines
2️⃣ Qatar Airways
3️⃣ All Nippon Airways
4️⃣ Emirates
5️⃣ Japan Airlines
6️⃣ Turkish Airlines
7️⃣ Air France
8️⃣ Cathay Pacific Airlines
9️⃣ EVA Air
🔟 Korean Air

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA