Празнична атмосфера на летището с балони с цветовете на българското знаме беляза началото на ваканцията на полските туристи
Slide
Slide

Радом, Полша. Първият полет от летището в Радом, което е близо до Варшава, бе извършен днес. Домакините организираха за полските летовници специален кетъринг, те бяха изпратени тържествено за ваканцията си у нас от местния туроператор Некера.

Благодарение на този полет съществуващите самолетни връзки от 12 полски града до България от днес се нареди и 13-ти! Повече от 180 пътници започнаха своята лятна ваканция.

Летище Варшава-Радом (RDO) „Героите на радомския юни от 1976 г.“ е най-новото и в същото време най-модерното летище в Полша. Намира се на 3 км от центъра на гр. Радом. То бе построено с използване на най-добрите практики във въздушния транспорт, с мисъл за семейни и индивидуални пътувания, съобщи за Bgtourism.bg Николай Костов – съветник „Туристически въпроси“ в посолството на България във Варшава.

Той посочва, че благодарение на добре проектираното пространство е съкратено времето, необходимо за чекиране, а удобното разположение на сградата позволява на пътниците да отидат от терминала директно до самолета. Докато чакат своя полет, пътниците могат да ползват зоната за образование и развлечение, както и безмитните магазини и ресторанти.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA